Jurnal de pierde-vară în iarna sud-africană | ziua 31

I'd trade all my tomorrows for a single yesterday

This is the end... cam asta fuse vacanța noastră de anul acesta la Rocklands. Realizări, eșecuri, frustrări şi alte alea. Pe lângă câștigurile personale, cățârarea românească şi-a câștigat viitorul, cred eu. Vlad promite şi confirmă pe zi ce trece. Ține de noi dar și de el sa continue pe panta asta ascendentă.

Dacă vă întrebați ce am făcut la Weichei, răspunsul este nimic. Dacă ajungi la prima priză o dată la 20 de încercări şi nu renunți se cheamă că ești idiot! Adică eu ;-) Karesz l-a făcut, în schimb. Felicitări! Am mai învățat şi eu o lecție!

Ultima zi n-a fost câștigătoare nici pentru Vlad. Așa e când nu asculți şi de sfaturile celor mai mari. De reținut şi apreciat e însă încăpățânarea cu care s-a dat, până la sânge! E mic încă, are tot viitorul înainte!

Remus şi Sorin au încercat şi ei câte ceva, dar fără succes... Presiunea timpului şi oboseala acumulată își spun cuvântul.

Singurul lucru care a cam lipsit în vacanța asta a fost distracția! Mie unul mi-a lipsit mult. Prea multă seriozitate e dăunătoare, cel puţin pentru mine. Dar asta e altă poveste pe care nu o s-o mai povestim de dragul memoriei selective.

Sfârșitul nu-i aici. Deja mă gândesc la Elveția. Sau la alte țări din Europa, sau cine știe de unde. Mai e până la toamnă/iarnă dar gândurile mele sunt deja la vara viitoare, când voi reveni cu drag aici. Şi la fel în fiecare vară de acum înainte!

Sper că v-am ținut în priză cu minunea asta de jurnal. E prima oara când țin așa ceva și îmi doresc să fi reușit să vă trezesc apetitul pentru explorare, să vă stârnesc să încercați zone noi, nu neapărat Rocklands... sau, de fapt, în primul rând pentru ROCKLANDS!

Farewell, Rocklands! Farewell, South Africa! We'll miss you 'till next June

© 2016-2017 Fabrica de catarat. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.