Priveste lumea prin ochii unui catarator

Catarandu-te, vei descoperi ca Franta nu inseamna doar Tour Eiffel, ci si falezele mitice de la Boux sau Ceuse, precum si padurea Fontainbleau, ca Spania nu e doar Sagrada Familia, ci si Rodellar sau Siurana, Germania nu este reprezentata doar de Bayern Munchen, ci si de Frankenjura sau Pfalz, ca in Austria nu exista doar valsul, ci si Adlitzgraben sau Maltaltal. Vei afla ca in Elvetia nu sunt doar preturi mari, ci si locuri speciale ca Magic Wood sau

Chironico, iar in India mai exista, in afara de Taj Mahal, si paradisul numit Hampi. Vei fi uimit sa afli ca pentru unii oameni, America nu reprezinta Statuia Libertatii sau Manhattan, ci Rumney, Red River Gorges sau Joe’s Valley, iar in Thailanda iar in Thailanda oamenii merg la Krabi sau Ton Sai, nu doar pe plaja din Phi Phi Island.. Vei descoperi cate si mai cate, locuri fabuloase, care iti vor schimba perceptia chiar asupra vietii.

Alaturi de oamenii din aceste locuri vei descoperi un mod de viata diferit de al tau, al vecinilor tai, sau al coleglori de scoala sau serviciu.

Depinde doar de tine sa descoperi toate lucrurile acestea minunate, si nu numai.
Vino la Fabrica de Catarat si ai ocazia sa intri intr-o lume fascinanta, care poate iti va schimba modul de a vedea si intelege lucrurile, posibil si modul de viata. Un univers care ca nu e chiar asa departe de tine cum pare la prima vedere si caruia ii vei putea apartine. Te asteptam!

Sursa poza

© 2016-2017 Fabrica de catarat. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.